FAQS

E-sigaretter er et aldersbegrenset produkt, ikke for salg til mindreårige. Bruken er beregnet for bruk av personer over 18 år.

FAQ. Generell Informasjon

Er Voom enkel i bruk?

Voom er svært enkel i bruk. Når du inhalerer med Voom aktiveres enheten og varmer opp e-juicen.

Er Voom sikker å bruke?

Ja! Voom benytter de siste teknologier og er et sertifisert produkt.

Teknologier som er inkludert: Kortslutningsbeskyttelse, Mikron-keramisk coil, ren smaksgjengivelse, magnetisk tilkobling, inhalerings aktivering, overladingsbeskyttelse, tilbakeslagsbeskyttelse og overopphetingsbeskyttelse.

Hvordan bruker du Voom, og hvordan bytter du pod?

Med magnetisk tilkobling trekker du bare ut din brukte pod og fyller denne opp ved å fjerne topplokket av munnstykket. NB bruk hullene på siden og ikke i midten.

Om du opplever at smaken forsvinner og det er minimalt med damp, sjekk at du har e-juice i din pod og fyll opp om det kreves. Dette må gjøres for å unngå skade på podden din.

Hva er forskjellen på Voom og tradisjonelle e-sigaretter?

Voom er designet for å være overlegen. Simplistisk med  elegant design, og inhaleringsaktivert. Opplevelsen kan minne om tradisjonelle sigaretter, men Voom er 95% mindre skadelig.

Hvorfor blir e-sigaretter varme når jeg bruker dem? Bør jeg være bekymret?

Når du inhalerer på Voom aktiveres enheten. Denne prosessen varmer opp e-juicen slik at juicen kan fordampe. Denne operasjonen produserer varme, chippen har beskyttelse for dette.

Hvordan oppbevarer jeg min Voom?

Det er ingen spesielle krav for oppbevaring av Voom, men vi anbefaler når den ikke er i bruk at du oppbevarer den på et mørkt og kjølig sted.

Jeg har opplevd væske lekkasje, hvorfor?

Grunnen til dette er at når du damper oppstår det kondensering, høy temperatur og forskjeller i lufttrykk kan gjøre at du opplever dette. Skulle dette skje kan du benytte tørkepapir og forsiktig riste ut overskytende væske.

Når må jeg lade enheten?

Ledindikatoren gir følgende batteristatus : Rød mindre enn 30%, Blå mellom 30-70% Hvit mer enn 70%.